Bröllop 2018.

Det här är min dröm och jag hoppas att min sambo Chener kommer fylla upp detta, vi har pratat om detta ganska länge. Jag vill inte lägga ner 2-300 tusen kronor på bara en natt som lätt försvinner iväg här i Sverige. Utan jag sätter ribban högt och kommer vilja ha min bröllop vinter 2018 i Filippinerna. Uppskattningsvis lär detta gå på 50-80 tusen svenska kronor. 

Jag har alltid velat gifta mig på stranden/pool med utsikt över havet, och jag har funnit min dröm. Detta ligger i Batangas/Filippinerna. 

Mina släktingar längtar efter mitt bröllop mer än vad jag gör, alla pratar om när de skall resa ner till Filippinerna från Sverige, hur många veckor man skall vara där & hur fint det kommer att bli haha!

1 Kommentar

  1. Fru Frejd säger:

    Filippinerna låter verkligen underbart! Hade gärna haft ett destinationsbröllop.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.