Tillägnat till the one.

Världens bästa sambo & man ❤️.

  • Vem kunde ana att efter 2007 så skulle det bli du och jag igen efter fyra år. I början så trodde varken du eller jag att det skulle vara så här länge. Snart har vi vart tillsammans i 6 år, och jag längtar tills vi bildar vår egen familj du vet min ena junior och en flicka som skall vara lika bortskämd som mig. Jag är skyldig dig allt och allting, du har gjort så många förändringar i mitt liv.
  • Vi lämnade allt det dåliga bakom oss & det kommer vi fortsätta och göra. Tjejer brukar alltid tänka framtid, men när en kille gör det.. är han verkligen seriös. 

Jag kommer aldrig att lämna dig även om jag alltid skriker och gråter i onödan, jag tackar Gud att du aldrig tröttnar på mig och den dagen du tröttnar den dagen hugger jag dig. På skämt alltså. Men jag vill inte leva en dag utan dig, och jag vill aldrig ha en dag där jag sover utan dig. Du är mitt allt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.