Dubai del 3 – vill du gifta dig med mig?

Del 3 kommer bara att handla om hans frieri. 

Det här var den näst sista bilden som togs. Vi gick ner mot trapporna, och vi hade egentligen glömt gå förbi en del utav Miracle garden så min svärmor ville gå en sista sväng. Min sambo och hans pappa går iväg, och jag tänkte ”vart fan skall dem nu!?” Men jag sket i det så vi gick igenom dem hjärtformade blommorna (för er som inte hänger med så gick jag och svärmor medans min faster fotograferade oss under hela vistelsen.)


Och nu var vi äntligen påväg till den delen vi missade, så jag hann knäppa en bild innan vi skulle ta oss ner och det var denna bilden:


Helt plötsligt kommer min svärfar springandes och säger att han är jätte trött och vill sitta en liten stund, självklart går jag med på det eftersom det var super varmt och jag orkade knappt gå mer eftersom vi hade gått och fotat i två-tre timmar. Men däremot blev jag också smått irriterad, för de ville ju kolla de sista utbudet utav Miracle garden. Men jag sprang före och satte mig ner, och ja fångades utav det här: laddar upp klippet.
https://youtu.be/GDz5eaD-_rE

Jag var verkligen inte beredd på det här! Allt kom som en överasskning, ibland undrar min man om han kunde gjort det bättre. Så jag berättar för honom varjedag att han inte kunde ha gjort det bättre än vad det är! Jag är ingen kräsen tjej, jag är inte den som vill ha vänner runt omkring mig medans min man står där och friar. Svärmor och svärfar var på plats, dock var det synd att inte min familj var med samt min svåger och svägerska. Då hade allt vart komplett. 

 • Men det kunde inte bli bättre än såhär.

Foton som är tagna efter mannen friade. • Känslan: Det är faktiskt obeskrivligt, han kunde inte gjort det bättre. Tackar min familj för välsignelsen och att dem har accepterat honom lika mycket som hans familj har accepterat mig. 

Ringen är gjord i vitguld med 55 diamanter med hela 1,5 carat.

 • Än idag känns det lite overkligt att jag bär på ringen, men nu är det allvar! De han jag skall skapa min framtid med, de han som jag skall skapa familj med och de han som jag skall åldras med. Jag längtar så himla mycket till vårt bröllop, jag har fortfarande inte bestämt mig om det blir beachwedding eller hyra något hotell som har både pool och utsikt mot havet. Min man säger att ”‘man kan aldrig drömma för mycket, det är bara och önska sig” 

Det blev ett super långt inlägg. Ha en god kväll mina solstrålar!6 Kommentarer

 1. Sofia säger:

  Varför ljuger du? Det är inte bra o skryta så som du gör! Och dessutom sååå krydaaaar du som faaaaaan lägg av!!!

  1. jaquelineortega säger:

   Men åh Gud vilken hatare, ingen bad dig följa min blogg. Du får jätte gärna kontakta mig om du har lite fler klagomål än och skriva Sofia hit och Sofia dit.

 2. KF säger:

  Sofia är bara avundsjuk ;).

  1. jaquelineortega säger:

   Ja haha, fattar inte varför folk skall ha så mycket hat.

 3. Sofia säger:

  jo jag följer din blogg för att skratta åt hur mycket du ljuger din ring kostade 2000 kr från ur o penn.

  1. jaquelineortega säger:

   Hahaha! Alltså hjälp mig någon.. Hur avundsjuk får man lov och vara? För det första så går varken jag eller min kille in till ur o Penn och handlar tillskillnad från dig. Kontakta mig gärna än och stå där med påhittat namn.

   Jag bär inte på billiga ringar tyvärr, så istället för att sitta där bakom skärmen ge ut ditt riktiga namn och kontakta mig på mina sociala medier!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.