A true love story never ends.


2007: Det var de året vi blev tillsammans för första gången, vi hängde ihop hela sommaren och vi måste ha vart 13-14 år då om inte yngre. Några månader efter att vi hade hängt ihop så blev vi tillsammans samma år dock den 18 oktober, minns allt så bra. Jag var så kär!

Relationen varade inte sådär jätte länge, men ändå ett bra tag. Förhållandet tog slut och jag ersatte Chener ganska lätt haha. 

2010: Tre år gick och jag var ihop med någon annan, Chener och jag började prata igen men jag minns inte hur det gick till eller hur han fick tag på mitt mobilnummer. Jag fick fjärilar i magen varje gång han skrev. ( jag var ju knappt singel ) Men jag tyckte att det var kul.. 

Jag och Chener började snacka någon gång i slutet av oktober, dock slutade jag snacka med honom vid December månad. 25 december fyllde jag år, där fick jag ytterligare ett sms där det stod ”grattis på födelsedagen tjejen, glöm inte att jag älskar dig” 

Jag typ låtsades som ingenting, lekte kall även om jag hade fjärilar i magen. Men jag lät det vara för jag var ju knappt singel eller hur? 

2011: Vi började snacka lite mer och mer, jag lämnade mitt dåvarande förhållande och blev ihop med Chener 5 februari 2011. 

Så ja.. här står vi idag 6 år senare.. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.