Vår kärlek är nyckeln till lycka och framgång. 6 år med kärleken.

2011: Februari 2011-02-05 var året vi blev tillsammans igen. ( jag kommer att berätta vår tidigare förhållandet på ett annat inlägg ) Jag skulle fylla 18 och han skulle fylla 19. Jag minns inte allt så bra men jag försöker göra inlägget så bra som möjligt. 

Det började med att vi snackade redan vid slutet utav 2010 vi träffades lite då och då tills den dagen mamma kom på oss att vi träffades i smyg. Men ja.. Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde mitt val och valde dig framför alla andra. Detta året bjöd på massa kvällsfik, mycket bio och mycket restaurang besök och ja. Än idag saknar jag det, och önskade att vi kunde göra det lite mer då och då. 

Detta året hann vi endast besöka Köpenhamn när vi besökte min farbror.

——


2012: Vi inledde året med lite Stockholm besök med familjen, det var även första gången vi åkte till London tillsammans om jag minns rätt så var det i början utav januari månad. Lite senare när halv året gick så åkte vi ner till Belgien och besökte släkten. Vi hann även gå på min kusins bröllop som gifte sig med en från marocko? Nu kanske jag bara snackar massa skit men jag tror om jag minns rätt att mannen var från de landet. 

——-

2013: Tog min sambo/man stundenten, jag hann ta ett år före även om han är 1 år äldre än mig. Detta året hann vi även besöka Danmark, vi åkte då till Fårup sommarland och spenderade några dagar där med min familj.


—–


2013: Det var vår första lång semester tillsammans, vi var borta i 35 dagar och destinationen var Filippinerna. Mannen älskade det och blev förtjust i all marknad som fanns här och där. Detta året gjorde jag även min första tatuering, Chener var på mig så himla mycket och tillsist så gav jag upp och satte nålen i ryggen.

—-


2014: Jag hittade inga bilder så jag har inget minne alls från de året, allt jag kunde hitta var ett foto på mitt armband från Michael kors, det var min första märkes armband som jag fick utav min man. Jag tror att det var de året jag började gå lite mer loss när det gäller märkes grejer. Men som tur är inte Michael kors allt för dyr. 14 december 2014 var de året jag vann 10 tusen kronor på triss och med handen på hjärtat tackar jag 7 eleven för denna vinsten! Så med dessa pengar kunde jag äntligen köpa min IPhone 6 plus. 


—–


2015: Vi mjukstartade året med en liten resa till London med vår fin fina vän Khaled som numera är bosatt i Karlstad. ( we miss you ) Detta var andra gången Chener besökte London, och det var superkul! Vi gjorde allt det vanliga och besökte mycket platser, det var synd att jag inte tog blogg lika mycket på allvar för då hade jag haft fin fina bilder till bloggen.

Detta året kunde heller inte börja bättre, den 1 juli 2015 fick vi även vår första förhandskontrakt och bosatte oss i Gamlestaden vilket är ett ganska lagom och fint ställe. Jag ångar inte en sekund att jag flyttade hit, Gamlestaden har så mycket att erbjuda och jag väntar tills den nya shopping centrumet öppnar här! Detta året bokade vi även nya flygbiljetter till Filippinerna.

Så det där med att skaffa lägenhet var ganska oplanerat, men det var ändå dags eftersom vi hade ju vart tillsammans i mer än 4 år. 

Så besökte Filippinerna i slutet av december 2015.


——


2016: Vi var fortfarande ute på vift och det slutade med att vi spenderade början utav januari med att besöka Thailand. Vi hade egentligen inga planer på att besöka de landet, men tillslut så hittade vi bra biljetter och vi tog oss från Filippinerna till Thailand. Vi hade ju bokat ännu en gång en resa på 35 dagar, bättre kunde det inte bli.

Jag vet inte hur jag lyckades övertala min man men han gick med på gaddning. Så vi gaddade oss varsin text denna gången körde jag inte med maskin, utan jag körde med bamboo pinne och jag kan säga helhjärtat att det gjorde mer ont än när jag gaddade mig 2013 med maskin.


&

2016: Detta året bjöd även på massa skoj, vi bilade ner till Kroatien med min svägerska och svåger. Vi var borta under juli månad fram till augusti och jag kan lova er att hela umgänget var det bästa på länge. Det blev så himla mycket skratt och så himla mycket tårar..


Vi avslutade 2016 med en liten roadtrip till Stockholm. Vi unnade oss lite spa samt goda rätter ombord på fartyget Birka cruise.
—–


2017: Har precis börjat, men vi har redan hunnit besöka Dubai. Mannen har hunnit fria och jag längtar efter fler överasskningar detta året. Ni kommer självklart få följa med mig här på bloggen! 

  • Detta blev ett långt inlägg. Love you all, godnatt.

Happy 6th years anniversary Love ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.