När man hoppas på det bästa.

  • Vad gör ni en sådan här kall dag? Jag skall strax börja mitt arbetspass och kan just nu meddela att jag känner mig lycklig medans jag hoppas på det bästa! I maj lovar jag att avslöja vad som händer i vårt liv. Och nej! Jag är inte gravid så det är inte de jag syftar på. 

Just nu vill jag bara att allt skall gå bra! Jag försöker jobba så hårt jag bara kan, även om jag egentligen inte känner någon lust just nu. 

Jag: utöver allt annat så mår jag typ bra! Jag har åkt på en rejäl förkylning samtidigt som mitt ansikte börjar må bättre men all utslag har förflyttats till ryggen.

Planer: Jag skall försöka hitta någon påskresa och överasska mannen Paris/Rom/Polen/Köpenhamn eller Stockholm lutar det åt. Vi får se! Man kan aldrig drömma för mycket. Hoppas på en bra budget denna månaden och nästa månad! Funderar på ta lite extra pass då det sker många planer i maj. Men först skall vi boka tid på Skatteverket! Sedan planerar jag att boka in en tid på rådhuset. 

Det är nog dags och skriva lite sambo/äktenskapsavtal. 

Nu slutar jag med dagens första inlägg!

1 Kommentar

  1. Sandra Falk säger:

    Hej Jaqueline!

    Jag älskar din blogg, man kan verkligen se att du tar din tid! När tänker du avslöja din hemlighet om vad som kommer hända under maj månad?jag ha några gissningar haha gifter du dig då?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.