Sponsrat paket!

Lovade att jag skulle blogga redan igår, men jag hann verkligen inte med det! Så jag slänger in dem tre grejerna jag fick från Gömda juveler. Jag är sten kär i den corall färgade klänningen, den är verkligen uringad och kommer passa bra till sommarens kommande resor!

Den rosa linnet har öppen rygg och jag känner verkligen att jag kommer typ äga sommaren haha! 

Sist men inte minst: den röda tubklänningen passade inte mig, då den var för trång över bysten. Så jag tänker köra en tävling någongång när jag finner tid. 

Hittar inte dessa på hemsidan då dem är slutsålda! Just nu gäller det 99:- i hela butiken hur bra!?! 

Tack så mycket Gömda juveler & Camilla.

2 Kommentarer

  1. Mikaela säger:

    Asså klänningen

  2. Mikaela säger:

    Dröm!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.