Hamburg dag 2.

Igår var värsta dagen i mitt liv, vi började dagen med shopping på Ikea vilket slutade i kaos. Leveransen vi väntade på skulle komma mellan 16-22 tiden, så bokstavligt var hela gårdagen förstörd. Utöver allt annat så tog vi fel balkar till fel säng, så vi fick sova på golvet. Kul eller hur?

  • Idag är det dag två, och vi sitter på Starbucks medans jag skriver detta inlägg, vi skall strax iväg till primark då jag tycker att det är dags och shoppa nya underkläder. Sedan åker vi nog hemåt igen för att montera garderoben. Jag slänger in lite foto från dagens runda.. 

Jag: har åkt på en rejäl förkylning, och det tog ett bra tag innan jag blev nöjd med ett foto på mig själv. Jag känner ingen ork just nu medans näsan är helt täppt. Och nej! Det är inte pollen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.