Måndag nu kör vi!

Idag är det äntligen måndag…!?! För min del så blir det bara tre arbetsdagar framöver, sen är jag långledig från torsdag – söndag. Vi skall passa på och åka ner till Köpenhamn för dop, och så slutar kanske resan med en roadtrip till Hamburg. 

 • Jag längtar så mycket till löningen, den kommer nog inte förrän onsdag eller torsdag. Så det är bara att se saker och ting från den ljusa sidan. 

Gårdagens dejt: Igår var det ju morsdag, så vi passade åt på en turkisk restaurang som finns på Linnégatan 74. Jag dog seriöst för deras sallad som innehöll granatäpple. Kvällen avslutades med en dejt med min bebis Hugo. 

2 Kommentarer

 1. nanda säger:

  Hej !
  Vart köpte du den smotthine !! såg så himla god ut fräsch ut med frukt på :DD

  1. jaquelineortega säger:

   Gelato heter baren och befinner sig mellan OLIVEDAL och linneplatsen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.