Kakelhuset & Vedum; vår inredning.

Jag tror att köket kommer vara en utav de svåraste platserna och inreda, vi skall hinna välja ugn,kylskåp,frys,micro,köksblandare samt bänkskiva.

Vi kommer köra på med mycket vitt och grått för att kunna kombinera dem ljusgrå väggarna med det ljusa bänkskivan. Mitt i allt smet så kommer färgerna bryta sig då vi kommer välja rostfria varor som håller bättre i längden (alltså allt annat i aluminium)

Minerva grey var väldigt orättvis på bilden så mycket snyggare i verkligheten!

Denna badrumsblandaren är bokstavligt todiefor. Jag hoppas verkligen att C går med på det, jag är så trött på fula & vanliga badrumsblandare, och vill hellre lägga ner den där extra summan.

Så här kommer vårt blivande handfat se ut!

Jag har typ hittat de perfekta kaklet? till vårt badrum. Här kommer vi nog köra light grey med vita blanka väggar, jag tror att det kommer bli så snyggt! Vi kommer att vara tvungen och åka till Vedum snart igen för att kolla en sista gång på kaklet innan vi skickar iväg vår beställning!

Det perfekta golvet! Egentligen så var jag ute efter hexagon plattor i marmor, men vet inte vad en sådan summa kommer att landa på. Jag skall försöka boka tid med Göteborgs kakelhus för att ta reda på det, men annars nöjer jag mig med light greystone!

Hexagonkakel är ju rena drömmen!

Hoppas ni följer oss! Vägen till vår nyproduktion & inredning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.