Något.

  • Något jag längtar till: Jag längtar så himla mycket till C’s födelsedag, bara för att vi skall på spa och sedan ut på middag. Sen längtar jag även väldigt mycket till min pappas 45-års dag den 14 oktober, då skall vi iväg till Stockholm. Lite miljöväxling ni vet?
  • Något jag helst inte vill göra: Slänga sopor, det måste vara det värsta jag vet. Jag är världens lataste människa jag erkänner! Tur att jag har C som hjälper mig ganska mycket med saker och ting, men detta är lite mer hans uppgift..
  • Något jag vill ha just nu: Det finns väldigt många saker, och som C alltid säger ”Dina vill ha tar aldrig slut” det stämmer! Så något som står väldigt högt upp på listan just nu är: Valentinos Aqua parfym, jag har klagat sedan vi var i Barcelona augusti månad.

Sedan vill jag ha den största flaskan… Vi får se när denna blir min! Annars köper jag den helt själv!

  • Något jag älskar: sovmorgon! Det är det bästa jag vet, jag måste ha minst 9-10 timmars sömn för att min dag skall bli så bra som möjligt. Jag blir lätt irriterad om jag sover för lite.
  • Sist men inte minst något jag inte kan vara utan: Min biotherm kräm, jag får världens panik när jag känner att huden börjar känna sig torr. Egentligen är min biotherm kräm endast för kroppen, men jag använder det helst till ansiktet då den återfuktar i hela 24-48 timmar. Jag älskar oljiga krämer, även om vissa hatar det.

Bjuder på ett foto som är taget i Monaco -17.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.