Tillbaks till verkligheten.

Nu är min minisemester över, det var fyra väl behövda dagar. Igår kväll så åkte jag på en halsinfektion så jag fick gråta mig själv till sömns.

Jag är världens största lipsill, och hur jag än vrider och vänder på det så måste jag alltid förstöra C’s sömn. Jag vill ju bli tröstad oavsett hur sent det än är.

Längtar till torsdag: då fyller C 25 år, har redan spoilat att vi skall iväg på spa den morgonen. Jag har ont i hela kroppen och på sätt och vis behöver jag något som verkligen får mig och bli avslappnad. Så egentligen är det inte för hans skull haha!

Längtar inte: till lördag då jag skall köra ett arbetspass på över tolv timmar.

Bruncha; på Hotel riverton eventuellt heaven 23. Jag har jobbat himla mycket förra månaden så jag känner bara att jag behöver unna mig lite tid med C. Vi brukar alltid gå ut på söndagar, nu var det två veckor sist. Så nu är det dags igen.

Helgoutfit. Tack C för dem nya skorna ♡.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.