SPA DAG, bubbelpool är ok.

Det var ett bra tag sedan sist, och jag var sist på spa i slutet av november månad. Jag längtar tills jag kommer fram! Håller på värma bilen just nu och skall ta mig till Arken spa. Först blir det frukostbuffé och klockan nio är det dags för spa.

Skall träffa min barndomsvän Ida och bara vara helt enkelt. Jag vill passa på att göra lite grejer innan bebis kommer, vill liksom bara slappna av och typ filosofera livet. Tur att det är någon som vill följa med mig hit!

  • Vet att det är massa spekulationer kring bubbelbad när man är gravid, man skall helst inte bubbla innan graviditetsvecka 12, och inte när man är i slutet utav graviditeten och man sipprar fostervatten. Sen är det bara att ta de lite lugnare vid strålningarna, och dricka mycket vatten. Så idag skall det bubblas en massor, och bara prata om livet.

Nä nu måste jag åka iväg, bebisen börjar bli hungrig. (Skall äta bacon i smyg haha!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.