Graviditetsvecka 37 – en tickande bomb.

Bilden är tagen i v37.

Jag känner mig som en tickande bomb just nu, man vet aldrig när jag spricker. Har än idag inte haft grova förvärkar, men jag har haft mensvärk i ryggen typ? Det har vart en konstig smärta i några veckor nu, vissa dagar är ondare än dem andra.

Bebis: beräknas vara ca 48 cm och väga så mycket som 3 kilo. Men sen är ju alla bebisar väldigt olika, så det kan ju variera en hel del.

Jag: får panik så fort jag tänker på att det bara är ca tre veckor kvar till beräknad förlossning. Jag får panik dels för att jag tänker väldigt mycket på min sömn, sömnen är ju väldigt viktigt för mig för hade förlossningen startat ganska snart så är jag åtminstone utvilad! Jag menar hur skall man tillexempel orka med en 24 timmars förlossning om man bara har sovit 6-8 timmar. Jag hade ju vart heeeeelt slut!

Den dagen bebisen kommer: så förväntar jag mig faktiskt något från C. Kanske inte världens största grej men typ en bukett rosor för att jag har gått och burit på vår lilla prins, sedan tänker jag önska mig en rejäl shoppingrunda på stan någon gång typ juni månad när jag har gått ner i vikt. Bara för att unna mig själv. Jag tycker inte att det är mycket begärt, jag har ju trotts allt gått igenom sömnlösa nätter och kissrundor haha.

95% av alla födslar sker i vecka 37 – 42, och bebisen räknas som fullgånget nu! Jag undrar när min bebis kommer, blir det ganska snart eller kommer det ta längre tid?

Du får jättegärna komma snart min lilla prins, jag har jätte ont i ryggen och min svanskota dödar min lilla rumpa. Jag önskar mig en komplikationsfri förlossning och att du och jag skall må dunder bra! Jag är en kämpe och det är du med min lilla guldklimp. Inga ord kan beskriva hur mycket jag längtar efter dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.