GRAVIDITETSVECKA 38 – sprängdfyllda fötter.

Nu är det typ två veckor kvar tills vi har hamnat i mål. Tänk att det äntligen är april och den här månaden så kommer vi ha bebisen i famnen. C tror att han kommer innan 10:e april, medans jag tror att han kommer innan den 15:e april.

Bebisen: är ca 50 cm och väger ungefär 3 kilo. Fullgånget och kan komma när som. I fredags v37 (36+5) så gick proppen, nu är det bara att invänta värkarna om det nu kommer några!?

Jag: dessa bristningar som jag har fått på magen tar kål på mig, jag ser ut som en zebra men försöker påminna mig själv att det är en bebis jag bakar där inne. Utöver det så har foten och händerna börjat svullna rejält. Jag menar varför nu?! Varför i slutet av graviditeten… Det gör så ont när man är ute och går, fötterna känns ömma och sprängdfyllda. Jag hoppas inte att det blir värre än vad det redan är!

Snälla bebis kom snart! Min rygg klarar inte av det mer, mina fötter klarar inte av min tyngd och min mage orkar inte mer. Kom snart, mitt livs största kärlek.

Får knappt på mig skor längre, fötterna är som två ballonger.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.