GRAVIDITETSVECKA 39 – Svullen arm?

♡ Jag är så himla stor, det känns som jag spricker när som helst! Det är tungt och bära på en ”vattenmelon”. Nu är det bara några veckor kvar och idag går vi in i v.39 (38+0) som bm brukar säga. Det är endast tretton dagar kvar utav denna graviditeten, tror ni att det blir förlängt?

C tror att bebisen kommer 10 april medans jag tror på 15 april. Vi får väll se, 2 dagar är lite för tight för mig eftersom jag har några grejer kvar och göra! Under skrivande stund just nu så har jag sammandragningar med ytterst små värk, dem är alltså hanterbara men de gör lite ont. Jag blir nästan glad när jag får värkar då hela graviditeten har vart som en dans på rosor. Jag vill liksom veta hur det känns att ha ont hela tiden.

♡ Bebisen beräknas vara 50 cm och väga ca 3,2 kg. C tror däremot att han kommer väga mellan 3,5-4,3 kg. Jag tror inte att bebis blir längre än 50 cm när han kommer ut. Men vi får se.

Jag: andas igenom mina värkar just nu utan att klocka dem, jag tycker att det är ganska hanterbart just nu så det är ok. Slemmis gick förra fredags 30/3 men ingenting har hänt sedan dess. Jag har egentligen ingen ork kvar i benen, jag försöker gå varje dag även om fötterna är så svullna och fylld med vätska! Men idag är dagen med ett stort D, jag ger nästan upp. Jag orkar verkligen inte mer, min tyngd slaktar min rygg. Jag har ont i svanskotan så fort jag sitter eller ligger, jag har svårt att vända mig när jag ligger på sängen. Dem tre senaste dagarna så har ena vänster armen börjat svullna hela vägen ner till handen, det händer liksom bara på vänster arm&hand men inte höger.

Här kunde jag knappt böja på fingrarna då de var stela, den känslan är obeskrivlig. Det gör inte ont men det är väldigt obehagligt.

Jag vill bara vila upp mig inför förlossningen just nu och jag försöker äta så mycket godsaker jag bara kan. Jag har svårt att sova om nätterna så jag sover lite mer på dagen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.