BF OM 9 DAGAR!

  • Nu har våren äntligen slagit till! Hur galet är det att vi gick från snö till vår bara sådär. Jag hoppas givetvis att solen håller sig i några veckor framöver, är inte sugen på någon regn eller så.

Nu är det inte alls långt kvar tills baby K kommer, det är 9 dagar kvar till förlossningen vi får se om han hinner komma innan dess, jag tror starkt på 15 april men vi får se!

Nu skall jag ut och gå en sväng iallafall, har vart så sugen på olika maträtter denna veckan men de har alltid slutat med att jag inte köper det jag vill ha. C tycker att jag äter mindre än vanligt, det finns stunder där jag verkligen dör för en maträtt men sen när vi skall iväg och köpa det så säger jag till C att jag inte vill ha det längre haha! Så var det ju inte förr…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.